نویسنده = امین نعمت اللهی
تاثیر عصاره‌های آبی و اتانولی گیاه زنیان) Ammi trachyspermum) و چای کوهی ( Stachys lavandulifolia) بر باکتری استرپتوکوکوس گونه Streptococcus iniae عامل بیماری استرپتوکوکوزیس

دوره 14، شماره 2، دی 1399

پروین محسنی؛ امین نعمت الهی؛ مریم عباس والی؛ جهانگیر کبوتری کتج


تاثیر غلظت های مختلف پروپوفول بر بازماندگی و برخی از فاکتورهای خونی قزل‌آلای رنگین کمان در شرایط حمل و نقل

دوره 11، شماره 2، اسفند 1396

امین نعمت اللهی؛ حامد دانش فزون؛ عیسی ابراهیمی درچه؛ نصرالله محبوبی صوفیانی


بررسی مولکولی و تعیین حساسیت لاکتوکوکوس گارویه عامل لاکتوکوکوزیس در ماهیان قزل آلای رنگین کمان نسبت به اسانس های گیاهی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1394

میلاد عادل؛ رضا صفری؛ امین نعمت اللهی؛ وحیده تقدسی


مقایسه بالینی اثر بی‌هوشی کتامین و پروپوفل در سیاه ماهی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1393

امین بیغم صادق؛ امین نعمت اللهی؛ ایمان شیروانی؛ جهانگیر کبوتری